Пустивши в низ частинки снігу, Як тіло покривають простирадлом, Прийшли до нас три місяці відвертості, І ми залишимо зелену клітку. Все чисто, чесно, зрозуміло серцю, Контрасти кольорів, ніякого відтінку, І я стою весь вражений оцим, І я не вірю, що зима пройде.
|