* * * Янголи іншого світу Падають в наші страхи. Може, знесилює вітер. Може, збивають птахи. Може, принаджують втіхи. Може, притягує смерч. Кожен ховає у піхви Пам'яті здиблений меч. Кожен шука в благочесті Свій довгожданий санскрит. Рухи свої безшелесні Черпає з золота митр. Кожен чека благовісту, Дзвони хитають верхи. Янголи іншого світу Збільшують в наші страхи.
|