По стінках невидимих ниток опуститься в тіло потік, дорога запуталась хитро- одна із загадок на вік. раз-пораз вдихаємо в себе оксиди парів невідомих, життя? необхідність? потреба?
Для чого беремо й по чому? отак жебракуєм потроху
Свідомо, не знаючи того, емісія вдоху потоків, ревізія видиху свого. цікаво єдине лишень: як часто вдихаєм на день?
|