Лічені секунди,щоб цей шлях пройти, Ігнорує розум "бери" з висоти, Кайданний спецзахист тіло тягне вниз Вібрує серце,ноги віднялись, Інтерес до страху,брат,не проявляй, Думки всі жахливі далі відганяй Атом в"Ївся в тіло ,душу отруїв, Та потрібно жити,щоб цей край розцвів. Один ,другий,третій,... у безсмертя йдуть Радість,щоб живущим і життя вернуть.
На здоров"ї рана,в скронях сивина, А у снах постійно "атомна війна" Чиста в тебе совість,все зробив,що міг, Атом ти приборкав,людство уберіг. Ехом відгукнуться ті пекельні дні, Слава переможцям в "атомній війні". Лічені...Ігнорує...Кайданний...Вібрує...Інтерес... Думки...Атом...Та потрібно... Один, другий... Радість щоб,живущим ... А вони ще й досі у безсмертя йдуть, Мужньо у майбутє нам проклавши путь.
|