Ну, що ж ви, людоньки,
У Новорічну , тиху, ніч,
все про етюди,
що в тарілках, - все ж дивна річ.
Не поспішайте,
подумайте в цей дивний час
про маму, друга,
або станцюйте з кимось вальс,
свічу поставте,
нехай горить в добрі,
на небо гляньте,
а страви зачекають на столі... грудень 2014 рік.
|