Щаслива, радісна та днина,
Коли в любові вся родина.
Бренить колядка "Бог Предвічний"
Летять привіти Новорічні!
Нехай це будуть не сніжинки,
А з ангелів пухкі пiр'їнки ,
Щоб були вічні, не розстали,
Завжди і всюди зігрівали!
О, скільки ж радості в бажаннях,
В ціх Новорічних сподіваннях,
Так мало нам до щастя треба-
Посій добро, зійде й для тебе!
То ж піднімаймо келих вгору,
Родино, друзі, всі до збору!
Нехай несеться щастя сміх,
Бо ,Рік Новий , один на всіх!
|