Привітання з днем народження для сестри
Сестричка моя рідна
Із днем народження тебе
Вітаю зараз я.
І бажаю, щоб у тебе
Була міцна
Та дружня сім'я.
Щоб кожен ранок
Ти вставала
Бадьора та щаслива.
І неважливо, що на дворі
Хоч світить жарке сонце,
А хоч сильна злива.
А краса твоя не згасне
Ні удень, ні уночі.
І щоб завжди тобі
Грошей вистачало на харчі.
Вітер південний
Тепло принесе.
І все, що ти захочеш
Збудеться все.
|
|