Привітання з днем народження від сімейного подружжя для дівчини
У цей гарний
День весни
Ти з'явилася
На світ.
Вперше глянула
На сонце.
І на річках
Танув лід.
Ти тепер
Неначе пташка,
Що так радує усіх.
І нехай в житті у тебе
Буде лиш добро та сміх.
Ми вітаємо тебе
Із цим днем прекрасним.
Та щоб над тобою
Небо було ясним.
Щоб успіх був
У твоїх справах.
А ти завжди як зірка,
Світилася яскраво.
|
|