Ти моє щастя сонечко прекрасне,
Ти моя радість зірка моя ясна.
Моя дружина ти найкраща в світі,
Й тобі дарую я ось ці чудові квіти.
З днем народження вітаю я тебе кохана,
Ти завжди неначе зірка гарна і яскрава.
Щоб здійснилися твої мрії та бажання,
Щоб завжди були пісні, тільки про кохання.
Бажаю я тобі здоров'я, й багато радощів в житті,
І всім скажу, що тут присутні, що в тебе руки золоті.
Щоб всміхалася фортуна,
Щоб зірки були ясні,
І співають вранці пташки,
Тобі пісні голосні.
(й народилось янголятко, в нас с тобою на весні).
Я для тебе написав віршик цей чудовий,
Й хочу щоб твій кожен день, був різнокольоровий.
|