Ось прийшов і вісник свята, пак то треба всіх вітати: Вдягну теплі рукавички, і піду до "Годівнички". Також шлю свої вітання, на "Вокзальні римування". Ось привіти-молодці, йдуть на південь синім-синім, і зірвуться Чернівці, дивним криком...-"Журавлиним". Інша пташка в писку моди, серед ночі,може зрання, Прогорланить вам "Co-cO-de", значить вже дійшли вітання. Інші вдягну симпатично, до "Малої" їхать мають, навіть трохи "Еротично", в Ірпіні вони засяють. Далі вже підуть "Медсестри", із найкращого реєстру, подолають ріки й гори, привітають разів сорок. А моїй подружці,з перцем, привітань віддам чимало, а в придачу Оселедців, "Чорно-білу" пити каву. Ще одні у місяць повний, стрімголов мов забіяки, оминаючи всі кловні, йдуть вітати "Вовкулаку". Останні покладу в конверти, і відішлю привіт-листи, людині тій що в "Президенти із змалку мріяла ідти".
|