А я в лузі,за рікою
А я в лузі,за
рікою
Назбираю квіту…
Тут знайшли вже
після бою
Лист останній
діда.
Соловейко
затрембітив,
Засурмив щосили.
Горе впало на півсвіту
Ще й гніздечко
звило.
Вдови в
тридцять…Боже,чуєш!
То,яка ж бо
кара?..
Стій! Зажди!
Куди прямуєш,
Сатани примаро?
Блискавиця,грім
гуркоче,
Не чіпайте душу!
Хоч гроза
реве,клекоче,
Витерпіти мушу.
Дід писав:* Ще хочу жити,
Мотечко –
кохаю*
…Я в руках
тримаю квіти,
Що сказать не
знаю.
|