Хтось на роялі, інший - на скрипці, Я ж виграю лиш на струнах душі. Мої акорди, від шалу захриплі, В серці звиваються, наче вужі.
Йду по бруківці, розпещена вітром, Досі шукаючи пристань для мрій. Фарбами дивними долі палітру Янгол крилатий малює вгорі.
Де моїм віршам взяти натхнення - В Храмі Мистецтва, в музиці сфер? Музика дивна пульсує по венах... В ній, мій Маестро, живу я тепер!
|