Розписує слова
зима,
В багаття падають
комети.
Ще є якась
старовина
І новорічності квінтети.
Вогонь розпалює
зірки,
Сніг забаривсь на
цілу вічність.
Та, тим не менш,
пройшли казки
І галаслива
новорічність.
Вже знову
повернувся час
Новин про «жарти»
криміналу
І політичних
нових фраз,
Мов для широкого
загалу.
Бійки, образи,
ДТП,
Когось знов
снігом завалило...
Немов накручують
тебе!
Хоч позитивне
щось звістили б!
Почався в когось
карантин,
Про радість свята
вже й забули...
Незмінний і
щорічний плин
Відкинув казку у
минуле.
Усе пройшло і все
одно
Вогні блукають ще
серцями.
Але, на жаль,
пройшло Різдво,
І вдвічі менше
йдуть у храми...
|