Як боляче, - відходять
із життя,
Ті, що лишили
слід у людських душах!
Ці лицедії, що
без каяття
Втішали нас на
сценах і на площах.
Для нас вони
сміялися тоді,
Коли душа їх
плакала від болю.
Не ангели, не
грішні, не святі -
Улюблені
зрадливою юрбою.
А проживали
тисячі життів, -
Своє життя
здавалося театром.
Йшли в небуття
одвічно молоді
Під оплески з недограного акту!
|