Коли мені
забракне дужих крил,
Тримай мене
у піднебеснім леті,
У мерехтінні
зоряних світил-
Не відпускай
у пащу круговерті!
Коли надій
потонуть кораблі
І голос
серця раптом заніміє,
Подай струну,
бо може на
землі
Одна-єдина в
мене ти надія!
Коли піддамся
смутку й гіркоті
І відчай
вдарить блискавкою в
груди,
Не залишай
мене на самоті,
Хай погляд
твій мені зоріє
всюди.
І хай
підтримка теплих твоїх
рук
Мені дарує
переможні крила!..
Яке ж
воно вагоме-слово "друг",
Моя розрада,
впевненість і сила!
|