Там з пітьми – твоя рука:
лагід-на… рятівна (Валентина Савелюк)
За вікном знов пітьма тихо квилить, мов птаха голодна. Нам обом ця зима - наче милість, здається, Господня. Де пітьма - зла нема, хтось його породив від безсилля. Ти - струна без оман, звук твій прірву журби все ж осилить!
Жовтий сум про весну тихо снить, час - це лік від розлуки. Крізь пітьму рятівну я тобі простягну свою руку. Відрікань час мина, нових сходжень від нас прагне Небо. Зазираєм за грань - там весна перероджень й повернень до Себе...
|