Хтось тобі книжку правди дав
Ти взяв у руки не читав
І на полицю їй поклав
І всім говориш що ти книжку правди маєш
Та те що вона там лежить
Нічого тебе не навчить
На правду яка в книжці спить
Порох гріха й брехні сідає
Тому то здуй порох брехні
Очі промий а правд пісні
Стануть як святості вогні
Що то душу огріють теплом правди й волі
Правда в рядках це віри гімн
До Бога шлях покаже він
Тим дуже добрим і тим злим
А того поки що не вчать ще в кожній школі
03.01.2009р.
|