Наші Карпати
Вже Карпати
Лягли спати
Під сніжну перину
Яка вкрила
Своїм тілом
Нашу Лемківщину
Там далеко
Сплять смереки
Наші в чужих руках
І сон мають
І питають
Коли вернуть внуки
Рідна мати
Буде ждати
На внука і сина
Хай приїдуть
На гріб діда
Й посадять калину
Хай присядуть
І баладу
Про наше минуле
Заспівають
В своїм краю
Щоб чужі почули
Хай їх голос
Звучить в коло
Карпат наших рідних
Знайте діти
Нема в світі
Других таких гідних
Церкви старі
Яничарів
Які поміняли
Віру й мову
На полову
Будуть пам’ятали
Предки кличуть
Нас на віче
Там на полонину
Приїжджаймо
Й прославляймо
Хай правда не згине
Буде свято
Там де тато
Родились і жили
Не чекайте
Приїжджайте
Розвивайте крила
В своїм краю
Є мов в раю
І близько до неба
Брате лемку
Тут й по темки
Повертати треба
20.02.2009р.
Додав: Szlachtycz (22.02.2009)
| Автор: © Василь Шляхтич
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА