Мало що зрозуміла, але тут про те що потрібно жити дружно, так? )))) Тому що лемки зараз хто куди... кожний сам за себе... Правильно зрозуміла зміст, чи ні? )))
Так, Пані Натлко. Ви правильно зрозуміли вірш.На жаль лемків зрозуміти важко. Хоч з одного села, говорять різними говірками. крім того оді провославного віросповідання, одні грекокатолицького а ще інші римокатолицького. Майже кожне село пише історію Лемківщини. Просто, роздор між лемками ще більтший українського. Є лемки, яки вважають себе українцями. Є лемки, яким ближче до поляків. Є лемки , яким і до одних і до других далеко. Вважають себе лемками і нічого більше. Ось таке то поробили з нашим народом. Дякую за увагу.
важко жити не в Україні тим хто на чужині на рідній землі залишився
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")