Темніє все перед грозою, Виходять друзі із запою, На світ поглянуть: сумно тут ! Себе в порядок приведуть, Зберуть усе що не продали, За безцінь скупщикам здадуть, А після того всі юрбою В запій ще більш гучний підуть. Темніє все перед грозою, Страх серце сковує до болю. Так весело щодня живуть, З ранку до ночі пють і пють. Щодня у них велике свято, Причин для того є багато. Тепер вже розуміють всі, Чому вмирають молоді. Темніє небо. Смерть гуляє. Війни нема. Молодь вмирає. Горілку пиво і вино Лиє і лиє у нутро Ніхто не спинить, не полає, Усе в нас добре. Хай гуляють. Життя яким вони живуть, Нас не турбує, нехай пьють. Чорніють люди молоді, В очах погасли в них вогні. Колись веселі і безстрашні, Тепер уже і тінь їх гасне. В полон взяла горілка щастя І не віддасть його вона. Усі це добре розуміють Та чомусь більшає юрба. Чорніє все перед грозою, Живе країна у запої. Грошей немає, діти голі, Зате, як пєм за їх здоровя ! Мало хто хоче схаменутись І в сірі будні повернутись. Де ми кмітливі і щасливі, Де у очах вогні горіли.
|