Я нашого раю шукаю
Того, що родивсь на землі.
Кого зустріну, всіх благаю.
НАШ рай знайти допоможіть.
Де він, на заході, чи сході?
Яким шляхом іти всім нам?
Промине чергова молодість,
А ми де вчора, й нині там.
Сестри прямують в право, вліво...
Ідуть з піднесеним чолом.
Ми втомлені, ми знов присіли...
Майбутність для нас весь час сном.
А де є той сонячний ранок?
Віра й надія в парі йшли...
Здавалось, рай був на Майдані.
Звучали пісні, молитви...
Гарячий чай, кусочок сала
І хліб насушний як колись.
Роздор й невіра все забрала.
Адам і Єва . Сад. Гріхи.
Мав бути рай під НАШИМ небом.
Небо ще НАШЕ. Рай, вже ні.
Влада створила рай для себе.
Діти, шукають в чужині.
23.04.2009р.
|