Правду доповнювати треба
Віри й надії ароматом
В ній бачити безхмарне небо
І наче святість їй читати
І не боятись завтра нині
Вже післязавтра будуть плоди
Під чистим небом в Україні
Мій все улюблений народе
Ти є великий і могутній
Ти в себе гордо можеш жити
Лиш знай є води каламутні
Яких тобі не можна пити
Псевдо сестрам і псевдо брату
Якщо повіриш в друге згинеш
Бо вони ввійдуть в твою хату
А тебе поставлять під тином
Що буде дальше лиш Бог знає
Тому іди молитви кроком
Хто з Богом йде не пропадає
Бог – Правда пише всім уроки
24.04.2009р.
|