Правдивий Ваш вислів. Ми дійсно розучилися дружити, спілкуватися в колі родичів, друзів. У кожного; свій дім - своя фортеця. Згадуючи своє дитинство, я добре пам'ятаю вечорниці, або толоку... то - то було весело; співи, сміх, розповіді і все це, не відходячи від роботи. Хтось вишивав, хтось пряв, а хтось в'язав чи латкував, всі були при ділі. Не пам'ятаю, щоб на вечорницях сварилися, обзивалися чи, боронь Боже, билися, як теперішні молоді, та й не тільки, люди. Таки часи змінюються і не в кращу сторону.
Так , мало ми спілкуємося , особливо молоді , мої друзі часто тільки по інтернету , а так ... дуже багато навіть не знають етикету спілкування , взаємоповаги ...
Ми забули що таке романтика,ми перестали лазити по балконах....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")