Хто ховається у хащах Від Купайла кілька діб? Дрова хто рубав найкраще? Відгадали? То ж бо! (Дід!) * * * Хто з мітлою пролітає, Розливає ніч, як каву? Кожен тут на сайті знає: Не Яга це, а.. (Октава). * * * Чий це красеня портрет? Він ліричні пише вірші. Ні для кого не секрет – То, мабуть… (Опацький Міша). * * * Хто Василиків все кличе, Загубившись в полі мрії? Хто в білизні, що так личить, Всіх чекає? Це…(Софія). * * * Від його оцінок часто Чути плач, ридання, схлип, Хоч трапляються і часом Тут п’ятірки. Він… (Архип). * * * Українське пише слово, Задивляється у хмари італійські. Знову й знову творить лірику… (Тамара) * * * Щоб не було суперечки Повний зваримо казан З перцем запашної гречки, А в тій гречці був… (Кузан). * * * Сонце геть перефарбує У зелене… Ой, боюся, Наче Мавка зацілує, Залоскоче. Це.. (Катруся). * * * Вишневий лікер смакував аж до ранку, Напився у зюзю, програв у «Очко», Але написав попри все на світанку Прекрасну поезію. Хто це? (Тичко). * * * Хто на сайті відшукав Тата, діда, брата-ліру? Хто малятко колисав на Купайла? То ж бо! (Міра) * * * Хто назвав себе ніким, І назвав себе даремно. В коментах багато рим Залишає, звісно.. (Немо). * * * За усіх перестраждає, Та хреста свого не скине. Сильна Жінка, що кохає, Це є … (Рубан Катерина). * * * Жінки вузькоокі в далекім Ханої З поетом не проти опчати роман. А дудки їм! Тут в Україні є свої!.. Це Роман? Чи Вася? (Чи Вася-Роман?) * * * Хто розповісти уміє про пташок, тварин і сонце? Хто малечі відчиняє в казочки своє віконце? Хто вкладає спати віршем і на ноги ставить зранку? Це напрочуд дивовижна наша… (Гуркіна Наталка) * * * Хто поезії не творить, Але вміло від душі Сайт зробив і далі робить? Гонта наш. Адмін. (Virchi).
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")