Апатія в голосі, невиспані очі,
Ніщо не цікавить-один у житті,
Забув свою юність, прогнав кудись совість,
А зараз вмираєш ти на самоті
Забув свого батька, дорогу до дому,
Пропали вже лиця всіх добрих знайомих.
Один мов травинка, один на землі.
Один !!! Відчуваєш ? Недовго тобі...
Ти все розумієш і все добре знаєш,
В житті так буває, що сили немаєш.
Ти просто чекаєш "бабусі" приходу,
Вона тебе звільнить і зникнуть незгоди.
Тобі без різниці. Життя викидаєш,
Його ти на "дозу" спокійно міняєш.
Єх дурню !!! Спинися. Поганий це знак
Життя на смітник викидаєш за так.
Життя на смітник. Ні за що. Ні за кого,
Ти з розумом дружиш, дитя безтолкове.
Протри свої очі. Тепер оглянися,
На небо безхмарне уважно дивися.
Ти бачиш, на небі веселка заграла,
Вона тебе щойно з життям привітала,
Краплини дощу як тебе обіймають,
Забуть все на світі, нас дощ очищає.
А слово "кохання" відоме тобі ?
Це слово сильніше за все у житті.
Коли покохаєш, тоді порівняєш.
Життя де живеш, і життя що втрачаєш.
Іллюзію щастя приносить наркотик
Іллюзію тільки, одумайся хлопче,
Ти щастя не маєш, весь світ проклинаєш,
І жалість до себе лише проявляєш.
А щастя ось тут, подивися навколо
Візьми себе в руки, вертайся додому
Усе буде добре, збери усі сили
Ти просто забув як бути щасливим.
|