Грає совість
На зупинці
Українці
Замовкли чомусь
Чи німіють
Чи гнів гріють
Сказати боюсь
Зір до низу
Бо в поблизу
Щебече москвич
В своїй мові
Грає совість
І несеться клич
В ріднім краю
Спокушають
Як здавен давня
Не дивуюсь
Що шанують
А мова моя...
В Київ місто
Комуністи
Синочки брехні
Йдуть з червоним
Вже й ворони
Стаються сумні
Серп і молот
Знову коле
Правдивих киян
Бо сьогодні
Не є модні
Пирій і бур’ян
Чую нині
В Україні
В пошані тризуб
Сонце світить
Наші діти
До церкви ідуть
Україно
Внукам синам
Правду передай
Що з півночі
Ворон хоче
Принести нагай
Іди в НАТО
Щоб не взято
Тебе у полон
Глянь знов криза
В брехні ризах
Спішить до вікон
Кінець ночі
Промий очі
Глянь що йде до нас
Ой не зброя
Поневолить
Сьогодні лиш газ
11.11.2009р.
Додав: Szlachtycz (13.11.2009)
| Автор: © Василь Шляхтич
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА