Разом колись на Майдані
Один пан і одна пані
Захищали краще завтра України
Цілувалися публічно
І кричали що ми вічно
За тим щоб у нас майорів жовто-синій
Місяць медовий у друзів
Скоро всох мов те галуззя
В яких листя в час життя були зірвані ...
Слова в них змінили вроду
Бо змінилася погода
Лиш обітниці у нас зафіксовані
Сумно стало в Україні
До корита повзуть свині
З нинішньої і вчорашньої зарази
Казка лебідь рак і щука
Нині була б їм наука
Ціль осягнуть тільки ті що ідуть разом
Ну що ж наші пан і пані
У величчі своїй п’яні
Хочуть бути одне й друге отаманом
Бути разом вже не хочуть
Бо вважають що це злочин
Україна їм є важким чемоданом
30.11.2009р.
|