Не сіймо, прошу, більше болів На нашім зраненому полі, Не підкорімося юдолі, Відкиньмо бувшого гріхи.
Не сльози нині і не стогін, А треба нам іти із Богом Туди, де Правда на дорогах, Цій Правді ставляймо мости.
Якщо ми України діти, Хай всім нам Божа правда світить, І геть відкиньмо сателітів, В майбутність з Богом нам іти.
Молімо про майбутнє нині, Добро всі сіймо в Україні, Хай майорить наш жовто-синій, Його нам треба стерегти.
Хай мудрість Божа зайде в школи, Народ хай рідним словом молить, Хай молять всі, не тільки доли, Хай Правда сіється завжди.
Хай стане паном в своїй хаті Народ увесь, не лиш багаті, Хай шану має наша матір, До цього треба всім іти. 26.01.2010р.
|