Із забутих давно снів, Як відлуння минулих надій, Пролунав в повній тиші сміх, Продзвенів, уявіть!, посмів.
Голосний, життєдайний, дзвінкий, Як промінчик в джерельній воді Заіскрився, засяяв як сніг Проти сонця, сріблястий , хрусткий.
Зачепив у душі струну, Пропустило серденько удар І забилось сильніше: "Живу! Ще живу!" І звільнилось від сонних чар.
Безтурботність - це розкіш, Юність - втрачений рай, Щирий сміх - то Дар Божий - Неси людям. Співай!
|