А вже мало бути як треба
А є як є народ це бачить
Анголи вернулись до неба
А чорт іде й дзвінком колаче
Брат вдруге нафтгазом грає
Брехню про істину несе
Бандеру й УПА ображає
Боже чому у нас так є
Віра батьків шукає шани
В молитві що несе народ
Все ж церкви наші роз’єднані
Важко позбутись перешкод
Гріхом співають рідні дзвони
Голосом брата й ворогів
Гідність втрачає рідна зона
Громом вдаряє чортів спів
Ґаздою в нас чужа людИна
Ґдаче про це весь вільний світ
Ґвалту боїться Україна
Ґалгани вже готують звіт
Дніпро пливе ще там де вчора
Дітей породжують батьки
Дні все таки не є прозорі
Для тих що хочуть доброти
Енергії не всім старчає
Економічно в нас не так
Еліта повно всього має
Ельфам залишився лиш смак
Євангеліє не всім нам знане
Єдності в народі нема
Європа поки що не для нас
Єресьом пахне чужина
Жовто - синій ще майорить
Життя людей брехнею гріті
Живим однаково в цю мить
Жаху бояться всі неситі
Зайшов в наш світ, а там весна
Заговорила наче пані
Зиму пославши в забуття
Замовкли вітри на майдані
22.03.2010р.
|