Шила швачка шаровари, Шати, шалі, шарф, кашкет, Вже й обшила швидко, з жаром Шість шинелей, два кашне.
Ліжко, шафа - все в одежі, Не кімната - цілий "шоп", Шапок хутряних, ведмежих Назбиралося мішок.
Із шиншилли шубу зшила, Що не річ - шедеври все! Тож завзята швачка сміло На базар шиття несе...
|