А що далі Україно, а що далі?
Запитання спати мені не дають.
Бува сяду десь в куточку в малім залі
І молюся за твою стражденну путь.
Всюди тихо. Я дивлюсь на Матір Божу,
Щиро молюся сам один поміж стін.
Вірю в те, що Матір Божа допоможе
Гідно стати зі заболілих колін.
Мій Народе, йди з молитвою в майбутнє
І молися до усіх наших святих,
Щоб дали Тобі бути правим, могутнім,
Щоб любов поборювала всякий гріх.
Україно! Моя люба Україно,
Я душею весь час на Твоїй землі.
Я ніколи не цурався бути сином.
Твоїм сином, хоча і живу в чужині.
Україно! Ненько предків, Ненько внуків,
Будь щаслива й вірна ПРАВДАМ ІСУСА,
І відкинь всі неприязні Тобі звуки,
Та промов же: я до ПРАВДИ озвуся!
Січень 2005р
|