Знов хочу бути над Сяном
І свої зорі рахувати
Що світлом ночі над селом
Оспівують живу все святість
Роса хай на Дубник несе
Де стелиться любий барвінок
Де дзвін мовчазний звук дає
Почуй його наша Вкраїно
Хочу вклонитися хрестам
Яких відсутність убиває
Бо коли нас немає там
Все наше рідне завмирає
З молитвою з усіх чужин
Ідімо любі сестри браття
Молитва це могутній дзвін
З нею житиме наша святість.
20.05.2010р.
|