Ну що ж. Тоді я прощаюся з Вами, як з поетом, але вітаю Вас як поціновувача гарної україської поезії!
Сподіваюсь що Ви, у новому вигляді, будете також активним відвідувачем і дописувачем коментарів!
До речі, не забувайте про колонку НОВИН САЙТУ, де Ви, як усі відвідувачі, можете розміщувати інформацію про найбільш значущі події культурного життя України та Вашого рідного краю!
Хм.... а що сталося??? Ніхто нікуди не йде!!! 1. Для мене особисто Ви, Любомире, частинка сайту "Анумо знову віршувать" 2. От хто хто, а щоб Ви кудись пішли так це я собі навіть не припускала. Навпаки, якби Ви видрукувалися то я не здивувалася б навіть тому, що у Вас є наполегливість. І Ви, не дивлячись на інших, йдете вперед! Тому, заносьте речі назад у хатинку)))))))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")