Прийде до нас такий ранок
Зійдеться уся родина
Правда буде на сніданок
Там де нині спить калина
Звук молитви зродить танок
В який підуть батько з сином
А коли боюсь сказати
Сядуть разом брат з сестрою
Хліб хрестом позначить мати
Смачний хліб бо наш з водою
Усі будуть в руки брати
Хліб щоденний а не зброю
Так буде колись а нині
Треба нам ще потерпіти
Нести правди хрест на спині
Поки доростуть нам діти
І захочуть вийти з тіні
Щоб вільно й відважно жити
10.08.2010р.
|