За хвилину
Любий сину
Знов побачиш
Україну
Чи змінилася вона у ті роки
Добре знаю
В ріднім краю
Люди плачуть
І співають
Я це бачу своїм зором з чужини
Чую нині
В Україні
Чужа мова
При дитині
Рідну топчуть яничари тих років
Несуть бруди
Наші люди
Їх готові
Лити всюди
Приєднуючись до сестер - ворогів
20.08.2010р.
|