Ти знаєш, що сяєш сонцем? Ти знаєш, що пахнеш мріями? Ти знаєш, ти знаєш, що це У тебе бринить під віями?
Ти знаєш, з тобою добре... Ти знаєш, з тобою затишно... Ти знаєш, ти знаєш, зорі Не радують, як ти радуєш...
Ти знаєш, що ти прекрасна Увечері, вдень і поночі... Ти знаєш, я хочу щастя Для тебе, для тебе, Сонечко!
|