Вам листя дарує осінь!
Погляньте, воно ж, як сонце!
Багрянцем малює мрії
І золотом гріє сни…
Вас осінь у щастя просить,
І світло вплітає в коси,
Торкає промінням вії
І очі Ваші ясні!
Дарує Вам теплий вітер
І ніжність там, на осонні!
Радійте – для Вас усе це!
Всміхніться! Вам не здалось!
І я Вам дарую світло!
Погляньте, воно в долонях,
А також в моєму серці!
Прошу Вас, тримайте! Ось!
|