Моїм читачам
У мене вистачить ще сили
Себе в житті уберегти
Від побрехеньок ваших пилу,
А також суму самоти.
У мене вистачить терпіння
Чекати вашого тепла,
Коли вже паморозь осіння
Мене до дрожу обняла.
У мене вистачить любові
До вас усіх на цілий вік.
Бо, попри ваші всі відмови,
Любити вас себе прирік!
|