В.К.
У Вас ще вистачить багато І сил, і духу, і снаги, Аби для нас робити свято, Все осявати навкруги!
У Вас терпіння буде повно І почуттів в душі ясних, Щоб повногрудо й повнокровно Вдихати з нами дух весни!
У Ваших віршах - крикти раю, У них - на все знайдем одвіт, Бо в Вас любові - аж до краю, Вас прирекли любити світ!
Нехай ідуть осінні зливи І перша паморозь впаде, Лиш не втрачайте віри в диво - І диво Вас само знайде!
|