К І М Н А Т А Вікна запріли й дзеркалами Вечір стрічали, пливли Сотнями свіч над кварталами В струменях вітру і мли. Враз гіркота півроздягнена Змучених вітром гілок Профільтрувалась розтягнено В кожен кімнатний куток. Тіні розбіглись налякані, В тюлевій піні – шторми: Рвуться, бурунять, балакають Міста осінні дими. Вип’ю з бокалу прожитого. Миті в майбутнє підуть. Тихо крізь призму молитвенну Добру проситиму путь. Роки, події і швидкості, Часу струмки і спіраль Підуть під вартою вічності В сонмів нічних магістраль. Темінь злягла, але мучила Довго безсонням думки, Лиш на світанку засмучена, Боязко стислась в кутки...
|