Не кричу бо і так не почують
Ті яким добре було і є
Вони з вітром завжди маширують
Бо профіти лиш вітер дає
Їм завжди добре десь в середині
Переду не очолять вони
Хоч живуть у вільній Україні
Лиш Бог знає чиї це сини
Їх ніколи не побачиш ззаду
Не відскочать вони десь убік
Такий тебе і народ свій зрадить
За мамону породить калік
Зрозумійте болючу баладу
Яка може перейти у крик
04.02.2011р.
|