А можна до тебе у гості на чай? Прийду із цукерками! Воду зігріла? Я вже за дверима! Давай! Зустрічай! Скажи, що чекала, подруженька мила! І що нам та відстань, морози, вітри? І що нам той час? Він летить, мов скажений! Розказуй, подружко, і сльозі зітри! Яка ж я щаслива, що ти є у мене! На примхи мої, я прошу, не зважай! І знай, що люблю тебе, скільки є сили! Чекаю до себе у гості на чай! Біжу відкривати! Вода закипіла!
|