Я ріс на віршах Тараса
Пив суть слів Лесі Українки
Словом насолоджуюся
Як батько рідним своїм синком
З рідних Карпат Антонича
Вивчав чудові його рими
Я в них шукав свого ключа
Як сісти на рідних килимах
На скільки вдається мені
Продовжувати їх дорогу
Від них далеко в чужині
В обіймах чужого діалогу
Чи зрозумілими пісні
Яких дарую вам і Богу.
08.02.2011р.
|