Падали зорі і падали! Десь у космічному просторі... Разом зі снігом, в лютому! Просто з'являлись з-за хмар! Дехто бажання загадував, Дехто залишився осторонь, Дехто в хустину кутався- Холодно, сніжно, зима! Падали зорі і падали! Силі небесній підкорені, Дива космічного сповнені, Під цитаделі цикад! Ну ж бо!Бажання загадуйте, Адже у Вас День народження! Знайте: для Вас по замовленню Зоряний цей снігопад!
|