ВЕСНІ УРА !
Весна прийшла, давай швиденько Над "і" сумне всі крапки став, Щоб ти нова і весняненька "Вдягла" усмІшку на вуста! І розірвала коло зовсім, В якім сплелися зрада й біль. Поглянь на себе - ти не осінь, І не зимова заметіль. Ти - веснянЕ створіння гарне - Любов"ю мариш і теплом. Повідганяй усі примари, Щаслива будь усім назло! Повір мені - весна насправді Не року гарна лиш пора. Весна в душі - ми їй підвладні, Віват життю! Весні ура!
|