Давайте точку опору мені
На якій жердь віри я б підперти зміг
Тим чином в руїну скину світ брехні
Прикличу час правди білішій за сніг
Ви дайте цю точку опору мені
Нехай на ній розум і силу зіпру
Щоб правди які є живі в чужині
Був в силі занести в країну свою
Бо влада до правди чомусь не спішить
Чи точки опору її не дають
Без неї в державі народ наш терпить
Тому то у найми знов наші ідуть
Повір сестро брате що мене болить
Коли бачу й чую таку каламуть.
28.03.2011р.
|