Хотіли вбити твого брата
Що над Дніпром чи у Карпатах
В своїх церквах молився він до свого Бога
У рідній мові ніс він святість
Поки прийшли брати прокляті
Які задумали писати нам дорогу
Роки зорали лиця, руки
Ти повертаєш до науки
Святе Письмо тобі говорить – люби брата
А в тебе задум грає сумом
Якого й нині своїм умом
Ти неспроможний вивчити ні прочитати
А ти Святе Письмо читаєш
Воно знов свіжістю вдаряє
Піст великодній свята сповідь мабуть щира
Лиш серце твоє гнівом грає
Той гнів на пам’яті сідає
І десь знов в гріх заплуталася твоя віра
Розп’ятий Ісус терпить болі
Про них так мало нині в школі
Бо Правди Божі і народу ще в руїні
В байдужість одягнений вчитель
Не те що треба скаже дітям
Крім того церкви роз’єднані в Україні
Ісус терпить а Його рани
Не зрозумілі християнам
Які гріхи - цвяхи вбивають в Його тіло
А під хрестом калюжі з крові
Того хто кликав до любові
Відкиньмо гріх щоб Ісуса більш не боліло.
10.04.2011р.
|