Навчайтеся робити компліменти, Ви багатій, чи вуличний бідняк, Трапляються в житті такі моменти, Коли без слова доброго – ніяк. Навчайтесь говорити лиш потрібне, Без лестощів, іронії, брехні. Мистецтво - помічати своєрідне, Бо люди неповторні, хіба ні? Навчайтесь говорити тільки гарне, У критиків не треба красти хліб. Це правило таке елементарне: Не бачить добре той лиш, хто осліп. Якщо од Вас потрібная порада (Завершувати справу, чи почать), То буде славний злочин, чесна зрада – Про те, що Вам відомо, промовчать. Навчайтесь слідкувати за словами. Образить легко, важко співчувать. Відносини між людом і між Вами Лиш зводить важко, легко руйнувать.
|