ЦАРСТВО РОС Всі сто чудес і сто прикрас, Усі відсотки світла, щастя і краси, Дарує нам, в ранковий час, Перлина золота від стиглої роси. Царство рос - на землі сповите, В сльозах згоди ласки і любові, Воно чарівне, ніжне й гордовите, Личко виставляє у сяйній обнові. Хвиля барв нам в тиші грає, Казка вранці - неповторні чудеса, Зліва й справа - радість напливає, А згори натхнень - блаженна нависа. Царство рос - це світлі миті, Краса в сузір’ї – світлячки живі, Сидять на троні у казковім цвіті, чисті і веселі у прозорій покрові. Всі сто сльозинок і сто перлинок, Усі відсотки безгомінного добра, Дарує нам - ранок від росинок- Поки стоїть його щасливая пора.
|